ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το show του Μπεργκ και το 18ο κύπελλο του Παναθηναϊκού! (Pics, Vid)

Παράσταση για ένα ρόλο ο τελικός κυπέλλου της 26ης Απριλίου του 2014, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει μόνο... τέσσερα στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας το 18ο κύπελλο στην ιστορία του.

Το show του Μπεργκ και το 18ο κύπελλο του Παναθηναϊκού! (Pics, Vid)

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια, ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου, κόντρα σε όλους και σε όλα, φτάνει στον τελικό κυπέλλου, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, μετατρέπει το ντέρμπι σε… τυπική διαδικασία και με έναν τεράστιο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος έκανε χατ-ρικ, νικά με 4-1, στήνοντας ένα ξέφρενο πάρτι στο πράσινο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (77′ Κουλούρης), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Λάζαρ (56′ Βούκιτς), Κίτσιου, Κάτσε, Λούκας (56′ Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέντ (75′ Λαγός), Καρέλης, Μπεργκ

Γκολ: Βούκιτς (70′ (πεν.)) / Μπεργκ (15′, 50′, 88′), Καρέλης (54′)

ÌÐÅÑÃÊ  ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)  BERG PAOK - PANATHINAIKOS (CUP FINAL 2013-2014)
ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)   PAOK - PANATHINAIKOS (CUP FINAL 2013-2014)

https://www.youtube.com/watch?v=L9n-PQWrXaY

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE