Στην επιστολή του, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε πως ο διαιτητής φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο κ. Αλαφούζος άφηνε σαφείς υπαινιγμούς ακόμα και για προσωπικές εξυπηρετήσεις από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προς τον κ. Κύζα.

Τέλος, τόνιζε πως ο εν λόγω διαιτητής έχει επανειλημμένως αδικήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου

Αγαπητέ κ.Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Οπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες. ΑΛΑΦ

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS