ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ράγκμπι: «Πράσινη» πρωτιά στην Πάτρα!

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 12-7 των Spartans στον τελικό του τουρνουά Rugby Union που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Ράγκμπι: «Πράσινη» πρωτιά στην Πάτρα!

Σημαντική επιτυχία για το «πράσινο» τμήμα ράγκμπι, το οποίο κατέκτησε το αναγνωρισμένο από την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια ομοσπονδία, τουρνουά Rugby Union, πραγματοποιώντας μία σειρά επιβλητικών εμφανίσεων μέχρι το φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πρώτη θέση στη διοργάνωση, επικρατώντας με 12-7 των Spartans στον τελικό που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τη διαδρομή του στο τουρνουά.

Μία διαδρομή η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς το «τριφύλλι» έφτασε μέχρι το τέλος, επικρατώντας κατά σειρά του Αιγάλεω (22-0), των Spartans (17-7) και των Lions από τη Θεσσαλονίκη με 29-0.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΦΩΤΟ 1
ΦΩΤΟ 2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.