Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του ημιτελικού της Τούμπας ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο… άτυχος όπως απεδείχθη στη συνέχεια Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς την ώρα που ετοιμαζόταν για την εκτέλεση της στημένης φάσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτόξευσαν προς το μέρος του μία κροτίδα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στάθηκε εν μέρει τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η κροτίδα η οποία έσκασε δίπλα του δεν του προκάλεσε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο ο 25χρονος επιτελικός μέσος του «τριφυλλιού» χρειάστηκε τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, καθότι ζαλισμένος και έχοντας προσωρινό πρόβλημα με την ακοή του λόγω κροτίδας.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του «πράσινου» πάγκου, ο οποίος έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στον ρέφερι Κύζα, λαμβάνοντας μία άκρως ειρωνική απάντηση από τον Δραμινό διαιτητή. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι μία χαρά ο Βιγιαφάνιες. Μην χαλάτε το παιχνίδι», ανέφερε ο Κύζας, αφήνοντας έκπληκτους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS