ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 2-0 (Λέτο 39΄, Μπεργκ 49΄)

Προστατέψτε τον παιχταρά!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λάρισας (39΄Λέτο, 49΄Μπεργκ) με τον καλύτερο παίκτη της Σούπερ Λίγκας να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 22 γκολ και να φωνάζει πως δεν του αξίζουν... Κύζες. Οργή λαού εναντίον της διοίκησης.

Προστατέψτε τον παιχταρά!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λάρισα με 2-0, έκλεισε θετικά τη σεζόν, ωστόσο ο κόσμος ήταν ο πρωταγωνιστής, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης των πράσινων, ανεβάζοντας και σχετικά πανό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πραγματοποίησε ευρύ rotation, χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς παίκτες και πλέον το “τριφύλλι”, στρέφει την προσοχή του στα πλέι οφ. Πρώτος σκόρερ της Λίγκας ο Μάρκους Μπεργκ με 22 γκολ!

Το ματς

Σε ένα αδιάφορο ματς εντός αγωνιστικού χώρου, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ξεσπούν κατά πάντων… η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, είχε ένα δοκάρι στο 10΄, έπειτα από κάθετη του Βιγιαφάνιες στον Μπεργκ, η ΑΕΛ απείλησε δύο φορές στο 29΄και το 31΄με Αγκάνοβιτς και Γκόλια, ωστόσο το ενδιαφέρον συγκεντρωνόταν στο εξωαγωνιστικό… κομμάτι, με τους οργανωμένους να τα βάζουν με τη διοίκηση, αναρτώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε στο 39΄, όταν ο Μπεργκ έβγαλε μια εξαιρετική ασίστ-την 9η στο πρωτάθλημα-στον Λέτο, εκείνος με ένα κεραυνό, «έγραψε» το 1-0, με τον κόσμο να αποθεώνει το επιθετικό δίδυμο των «πράσινων», με τις δύο ομάδες να οδηγούνται λίγα λεπτά αργότερα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, χωρίς να έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους.

Γκολ με το καλημέρα…

Με την έναρξη του Β΄ μέρους, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να κάνει δύο τα τέρματά του, με ένα περίεργο τρόπο, όταν ο Μαρινάκης έβγαλε στον Μέστο όμορφα, ο Ιταλός με σέντρα βρήκε τον Ναβάρο, εκείνος έδιωξε πάνω στον Μπεργκ, με την μπάλα να κάνει το χατίρι του Σουηδού και να «αναπαύεται» στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, για το 2-0 στο 49΄.

Με το 2-0 και τη νίκη εξασφαλισμένη, ο Παναθηναϊκός, ήλεγχε την αναμέτρηση, το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, ο Ουζουνίδης είχε ήδη αντικαταστήσει τον Βιγιαφάνιες, βάζοντας τον Μολίνς στη θέση του, προκειμένου να δώσει ανάσες στον Αργεντινό, σε ένα παιχνίδι που διεξαγόταν σε ένα ήρεμο, αλλά ξενερωμένο περιβάλλον, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κάθεται στη θέση του, χωρίς καν να φωνάζει συνθήματα, όπως έκανε στο πρώτο μέρος.

Στο 71΄ ο Λέτο απείλησε έξω από την περιοχή με ένα σουτ, στην πρώτη καλή φάση του «τριφυλλιού» μετά το 2-0, ο Ουζουνίδης απέσυρε έναν ακόμα βασικό ποδοσφαιριστή, τον Κουρμπέλη, βάζοντας στη θέση του τον Στάϊκό, θέλοντας να δώσει χρόνο στον πιτσιρικά, ο οποίος μετά το μεγάλο πρόβλημα υγείας που πέρασε, επέστρεψε δυνατότερος και 100% υγιής πλέον, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της «πράσινης» ακαδημίας.

Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι άξιο λόγου, η ατμόσφαιρα ήταν “μουντή”, οι οπαδοί της ομάδας τα έβαλαν με τη διοίκηση και σε όλο το δεύτερο μέρος, έμεινε καθιστός στις θέσεις του, εμφανώς ξενερωμένος με όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τη σεζόν συνολικά.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Λέτο, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (Μολίνς 63΄), Κουρμπέλης (72΄Στάϊκος), Μέστο, Χατζηγιοβάννης (78΄Πίσπας), Ευαγγέλου.

Στον πάγκο: Στιλ, Ρέις, Μολίνς, Κλωναρίδης, Στάικος, Πίσπας, Βλαχοδήμος Π..

ΑΕΛ (Πάους): Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (56΄Μασούρας), Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Κοντόρ, Φάρκας, Ναβάρο (85΄Κουτσιανικούλης), Άντονι, Ντέλετιτς (79΄Κάπος).

Στον πάγκο: Ξενοδόχοβ, Κουτσιανικούλης, Ρέντζας, Κάπος, Μασούρας, Καρατάσιος, Λαμπρόπουλος.

Διαιτητής: Πουλημάς, βοηθοί: Κωσταράς, Μπουξμπάουμ, 4ος: Κορδολαίμης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ