ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Θύρα 13 εναντίον διοίκησης Αλαφούζου

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, έβαλλαν κατά πάντων… στη διοίκηση της ομάδας, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό στα χρόνια του Γιάννη Αλαφούζου, στο «τριφύλλι».

Θύρα 13 εναντίον διοίκησης Αλαφούζου

Η Θύρα 13 τους πήρε και τους… σήκωσε, χθες στη Λεωφόρο, με πανό και συνθήματα κατά στελεχών της διοίκησης, κατά των ΜΜΜ, συμφερόντων Αλαφούζου, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, πως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να είναι πρωταθλητής.

Η χθεσινή βραδιά, αποτέλεσε την 3η φορά, στην πενταετία Αλαφούζου, που ο κόσμος στρέφεται κατά της διοίκησης. Το έχει ξανακάνει.

Το πρώτο «στράβωμα»

Σε μια χρονιά καταστροφική από την αρχή, με τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, ένα 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, την 1η Νοέμβρη του 2015, αναγκάζει τον κόσμο να στραφεί (και) εναντίον της διοίκησης.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν στο στόχαστρο των οπαδών όλο το δίμηνο (του χρέωσαν τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα), ωστόσο εκείνο το βράδυ, τα άκουσε για πρώτη φορά και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μερίδα οπαδών (όχι συνολικά) φώναξε το σύνθημα “Πο@@ο, πο@@ο Αλαφούζο, πο@@ο!”, το οποίο ακούστηκε δύο-τρεις φορές, ωστόσο δεν πήρε περαιτέρω έκταση.

ÁËÁÖÏÕÆÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ PANATHINAIKOS - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Μετά το τέλος του αγώνα, αντιπροσωπεία της Θύρας 13, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, στο κέντρο του γηπέδου.

Το ματς με την ΑΕΚ, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γιάννη Αναστασίου, με τον Αλαφούζο (και) υπό την πίεση του κόσμου, προχώρησε σε αλλαγή στο «τιμόνι» της ομάδας.

Μετά τη λαίλαπα Στραματσόνι…

Ο Αντρέα Στραματσόνι, έχει αφήσει χάος με τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προσλάβει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το «τριφύλλι» αποχαιρετά σιγά-σιγά και όντας αποκλεισμένο, το Europa League.

pegasus_LARGE_t_1301_107272026_type12905

Στις 9 Δεκεμβρίου του ’16, οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Θέλτα στη Λεωφόρο, χάνουν με 2-0, με τον κόσμο να βάλλει ξανά κατά της διοίκησης.

Οι περίπου 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο, αποδοκίμασαν έντονα με συνθήματα μετά το τέλος της αναμέτρησης, χρεώνοντας επί της ουσίας στον Γιάννη Αλαφούζο, την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και το απόλυτο… τίποτα για μια ακόμη χρονιά στην Ευρώπη.

30/4/2017

Το τρίτο και… μεγαλύτερο «στράβωμα» ήρθε χθες στη Λεωφόρο. Πανό και συνθήματα κατά της διοίκησης, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, η Θύρα 13 έστειλε το μήνυμά της και πλέον αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνολική στάση του κόσμου της ομάδας, με το καλοκαίρι που έρχεται, να αναμένεται καυτό…

 ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ËÁÑÉÓÁ PANATHINAIKOS - LARISA (SUPERLEAGUE 2016-2017)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.