ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλουν παραίτηση Τριτσώνη οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την παραίτηση, ή την αποχώρηση του Σταύρου Τριτσώνη από τη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ.

Θέλουν παραίτηση Τριτσώνη οι «πράσινοι»

Όλα όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχουν προκαλέσει την οργή του Παναθηναϊκού, με τον σύλλογο να προχωρά σε άμεσες ενέργειες, όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας.

Σε πρώτη φάση, οι «πράσινοι» επιθυμούν την παραίτηση, ή έστω την αποχώρηση του Σταύρου Τριτσώνη από τη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ, μετά την επιλογή του τελευταίου να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις του «τριφυλλιού», οι οποίες εκφράστηκαν μέσω επιστολής, για τον ορισμό του Κύζα στο παιχνίδι της Τούμπας, ενώ υπάρχουν σκέψεις για καταγγελία του Τριτσώνη στη FIFA.

Έπειτα τα γεγονότα της Τούμπας έχουν συντελέσει στην άρση της εμπιστοσύνης του Παναθηναϊκού προς την ΚΕΔ αλλά και τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να αιτηθούν τη μη τέλεση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ομοσπονδία, ώστε να σταθούν εμπόδιο στις φιλοδοξίες Σαββίδη, ο οποίος θέλει να γίνει ο νέος «χαλίφης» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.