Η σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, άφησε πολλές ανοικτές πληγές στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση, σε μια κρίση. Το τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες, έχει ειπωθεί απ’ όλους και δε χρειάζεται να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω.

Σημασία πλέον έχει η επόμενη μέρα, η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το «καυτό» καλοκαίρι. Η πιθανή (μάλλον σίγουρη) παρουσία της ΑΕΚ στα ημιτελικά, είναι το καλύτερο νέο για τον Παναθηναϊκό, εδώ και μέρες. Και αυτό διότι η ανταγωνιστική ΑΕΚ, μπορεί να «ξυπνήσει» το θηρίο από τον λήθαργο.

Η δυσκολία που κρύβει μια σειρά απέναντι στην ΑΕΚ, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο «τριφύλλι». Τα όσα, ανταγωνιστικά παιχνίδια γίνουν, απέναντι στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, μπορεί να «φτιάξουν» και πάλι το κλίμα, να αφυπνίσουν την ομάδα, ούτως ώστε να μπορέσει να πάει στους τελικούς, με το μυαλό εντός… του κεφαλιού.

Δεν είναι εύκολο, μετά τα όσα συνέβησαν να βρει τον δρόμο της η ομάδα. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα συμπεριφερθούν οι παίκτες, ο προπονητής, ο κόσμος. Το πρωτάθλημα μπορεί να διεκδικηθεί στα ίσα, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να βρεθεί ενωμένος, συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο στόχο του.

ΥΓ.: Τα εν οίκω μην εν δήμω, Παναθηναϊκέ. Όλες οι ομάδες σε όλο τον πλανήτη, περνούν κρίσεις, έχουν εσωτερικά προβλήματα. Το θέμα είναι πως τα διαχειρίζεται η κάθε ομάδα. Το λάθος-κατά την απόψή μου-είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν το διαχειρίστηκε σωστά. Ας κλειστούν στο ΟΑΚΑ, μακριά από κάμερες, μικρόφωνα και ΜΜΕ και ας παίξουν και ξύλο που λέει ο λόγος. Ας λυθούν όλα τα προβλήματα εντός των τειχών. Έτσι γινόταν επί 13 χρόνια στο «τριφύλλι». Εκτός αν πιστεύει κανείς πως δεν υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα τότε…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου