ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η δύσκολη επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, περνά μια κρίση, από την οποία καλείται να βγει πιο δυνατός. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Η δύσκολη επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού

Η σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, άφησε πολλές ανοικτές πληγές στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση, σε μια κρίση. Το τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες, έχει ειπωθεί απ’ όλους και δε χρειάζεται να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω.

Σημασία πλέον έχει η επόμενη μέρα, η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το «καυτό» καλοκαίρι. Η πιθανή (μάλλον σίγουρη) παρουσία της ΑΕΚ στα ημιτελικά, είναι το καλύτερο νέο για τον Παναθηναϊκό, εδώ και μέρες. Και αυτό διότι η ανταγωνιστική ΑΕΚ, μπορεί να «ξυπνήσει» το θηρίο από τον λήθαργο.

Η δυσκολία που κρύβει μια σειρά απέναντι στην ΑΕΚ, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο «τριφύλλι». Τα όσα, ανταγωνιστικά παιχνίδια γίνουν, απέναντι στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, μπορεί να «φτιάξουν» και πάλι το κλίμα, να αφυπνίσουν την ομάδα, ούτως ώστε να μπορέσει να πάει στους τελικούς, με το μυαλό εντός… του κεφαλιού.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι εύκολο, μετά τα όσα συνέβησαν να βρει τον δρόμο της η ομάδα. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα συμπεριφερθούν οι παίκτες, ο προπονητής, ο κόσμος. Το πρωτάθλημα μπορεί να διεκδικηθεί στα ίσα, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να βρεθεί ενωμένος, συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο στόχο του.

ΥΓ.: Τα εν οίκω μην εν δήμω, Παναθηναϊκέ. Όλες οι ομάδες σε όλο τον πλανήτη, περνούν κρίσεις, έχουν εσωτερικά προβλήματα. Το θέμα είναι πως τα διαχειρίζεται η κάθε ομάδα. Το λάθος-κατά την απόψή μου-είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν το διαχειρίστηκε σωστά. Ας κλειστούν στο ΟΑΚΑ, μακριά από κάμερες, μικρόφωνα και ΜΜΕ και ας παίξουν και ξύλο που λέει ο λόγος. Ας λυθούν όλα τα προβλήματα εντός των τειχών. Έτσι γινόταν επί 13 χρόνια στο «τριφύλλι». Εκτός αν πιστεύει κανείς πως δεν υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα τότε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...