ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η εξομολόγηση του Ζοτς σε οπαδούς του Παναθηναϊκού: “Α ρε Σάρας”

Διαβάστε το παρασκήνιο της συνάντησης που είχαν φίλοι του τριφυλλιού με τον Ομπράντοβιτς, λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Γιατί... μονολογούσε εναντίον του Γιασικεβίτσιους ο Σέρβος προπονητής.

Η εξομολόγηση του Ζοτς σε οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φενέρμπαχτσέ να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, με τους Τούρκους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επικρατούν με 3-0 νίκες. Ένα ζευγάρι που προέκυψε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και υπαίτιος γι’ αυτό ήταν ο… Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η ομάδα του, η Ζαλγκίρις, αν και αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική, επικράτησε μέσα στην Ισπανία της Μπασκόνια και έστειλε τη Φενέρ πάνω στον Παναθηναϊκό. Αν οι Βάσκοι είχαν πάρει εκείνο το ματς, τότε θα ήταν εκείνοι που θα έπαιζαν με τους “πράσινους” και ίσως η ιστορία να είχε γραφτεί εντελώς διαφορετικά. Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ, μια αντιπροσωπεία οπαδών των “πράσινων” επισκέφτηκε την αποστολή των Τούρκων για να δει από κοντά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να συνομιλήσει μαζί του και φυσικά να του ευχηθεί… αποκλεισμό.

Ο Σέρβος, όπως έχει κάνει και όλες τις προηγούμενες φορές, δέχτηκε με χαρά τη συγκεκριμένη επίσκεψη, αλλά αυτή τη φορά είχε και ένα… παράπονο. Όχι, φυσικά, από τους οπαδούς, αλλά από τον… Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και όπως εξομολογήθηκε στους οπαδούς, δεν ήθελε για δύο λόγους: ο πρώτος αφορούσε φυσικά τη δυναμική του Παναθηναϊκού και του ΟΑΚΑ και ο δεύτερος διότι δεν ήθελε ποτέ να βρεθεί σε τέτοια θέση ώστε να παίζεται η πρόκριση μεταξύ της νυν ομάδας του και του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του Ομπράντοβιτς με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο Ζοτς πολλές φορές μονολογούσε για τον πρώην παίκτη του: “Α ρε Σάρας. Α ρε Σάρας”, δείχνοντας πως ούτε και ο ίδιος χάρηκε με εκείνη τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Μπασκόνια.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.