ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασιλειάδης: «Μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς σκιές… στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφέρθηκε στις… σκιές του ελληνικού ποδοσφαίρου και πως μπορούν να τις διώξουν, ενώ μίλησε και για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Βασιλειάδης: «Μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς σκιές… στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να μιλά εκτός των άλλων και για τις μετακινήσεις οπαδών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης:

«Είχαμε μια συνάντηση σήμερα με καλό σκοπό με την διοίκηση της ΕΠΟ στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που έχουμε και της τακτικής συζήτησης για όλα τα κομμάτια που αφορούν το ποδόσφαιρο. Μία συνάντηση με βασικούς τομείς και στόχευση την ομαλότητα την διαφάνεια και το αυτοδιοίκητο και επίσης και μια κουβέντα και για τον τελικό και για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Εδώ θα ήθελα να κάνω μία αναφορά. Ξεκινήσαμε μια κουβέντα για τις μετακινήσεις των οπαδών. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ένα πολύ κρίσιμο τεστ για αυτό το θέμα για να δούμε εάν θα έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. Είμαστε πολύ κοντά για να δούμε πως θα κυλήσει η επόμενη μέρα. Συζητήσαμε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τα νομικά και τα οικονομικά. Οι σκιές υπάρχουν, αλλά με το σωστό πλαίσιο και τις σωστές κινήσεις μπορούμε να προχωρήσουμε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα στον Μάιο όπως ξέρετε θα προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες έτσι ώστε μέχρι τις 31 Μαΐου που τελειώνει η θητεία της υφιστάμενης διοίκησης να προσπαθήσουμε για να προχωρήσουμε μπροστά και να πάμε στην επόμενη μέρα. Δεν είναι όλα ρόδινα στο ποδόσφαιρο, μπορούμε όμως να διώξουμε όλες τις σκιές και όλα τα προβλήματα. Πρέπει να πάρουμε τις σωστές πρωτοβουλίες και να φτιάξουμε τη νέα μέρα του ποδοσφαίρου».

Ερωτηθείς για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε: «Πρέπει να χαμηλώσουν όλοι τους τόνους να σταματήσουμε να παίζουμε διαρκώς με την φωτιά. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να βγουν κερδισμένες οι μεγάλες ομάδες. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Όμως θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούν να πάνε 15 ομάδες στον τελικό αλλά μόνο δύο. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και για το εκλογικό σύστημα και για τις διατάξεις».

Από την μεριά του ο Γιάννης Δρόσος τόνισε: 

«Προσπαθούμε όλοι να επιστρέψει το ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει. Συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα. Θα προσπαθήσουμε από κοινού με τον Υπουργό να πάμε στην συνάντηση με την ΦΙΦΑ χωρίς άλλα προβλήματα. Οι κανονισμοί οι πιο πολλοί είναι εκεί. Στο καταστατικό κάποια θέματα τα έχουμε πάρει έτοιμα κάποια άλλα δεν τα έχουμε συζητήσει ακόμα. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να στεναχωρήσουμε πολλούς αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Ο οικονομικός έλεγχος πλησιάζει προς το τέλος. Το πόρισμα της Deloitte θα το αναρτήσουμε τις επόμενες μέρες. Έχω μεγάλη αισιοδοξία για τον τελικό ότι θα πάνε όλα καλά. Συγχαρητήρια και στις φιναλίστ και σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Θα ζητήσουμε την προσοχή και την συνεργασία των αρχών. Και οι φίλαθλοι χωρίς να κόψουν την ζωντάνια και το πάθος τους να μη παρασυρθούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.