ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Μπεργκ: “Όλοι ξέρουμε την κατάσταση στην Ελλάδα, θέλαμε πολύ το κύπελλο”

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για τον σκληρό... όπως τον χαρακτήρισε αποκλεισμό στο κύπελλο, αλλά και τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει αυτός και οι συμπαίκτες του, στα πλέι οφ.

Μπεργκ:

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που έγινε, πείραξε πολύ τόσο τον Μπεργκ, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, ωστόσο πρέπει να μείνει πίσω αυτή η ιστορία και να επικεντρωθεί το τριφύλλι, στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον Μάρκους Μπεργκ.

Παράλληλα ο Σουηδός ρωτήθηκε για τα ελληνικά που μιλούσε στους συμπαίκτες του, μετά το ματς με την ΑΕΛ, χαρακτηρίζοντας τη πολύ δύσκολη γλώσσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ:

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο δύσκολο ήταν να συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι με τη Λάρισα και να πάρετε τη νίκη;

«Νομίζω πως παίξαμε καλά, αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Όπως έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια φέτος, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με πολλά περισσότερα τέρματα. Σε κάθε περίπτωση, κάναμε ένα σταθερό παιχνίδι, ήμασταν καλά και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Ήταν θετικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Αναδείχθηκες πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πως αισθάνεσαι;

 «Πάντα είναι ωραίο να είσαι ο πρώτος σκόρερ. Αλλά είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που κάνουμε. Ειδικότερα μέσα στο 2017 κι εγώ κι η ομάδα παίξαμε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα είναι όμορφο στο τέλος της χρονιάς να είσαι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, αλλά δεν είναι κάτι που κάνει τη διαφορά. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσω κάτι με την ομάδα. Τώρα το μόνο που έχουμε μπροστά μας, είναι τα play off και σε αυτά θα συγκεντρωθούμε».

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, πως βλέπεις το υπόλοιπο της χρονιάς;

«Ήταν πολύ-πολύ δύσκολο, κι ακόμα είναι δύσκολο για εμάς. Σαν ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συνεχίσουμε και να επικεντρωνόμαστε σε νέους στόχους. Το να κερδίσουμε τα play off είναι ο μοναδικός στόχος που έχουμε τώρα. Ήταν σκληρό που αποκλειστήκαμε εκεί».

Σε ακούσαμε να μιλάς ελληνικά σε κάποιους συμπαίκτες σου. Θα έχουμε την ευκαιρία να σε ακούσουμε και στο μέλλον να τα μιλάς ακόμα καλύτερα;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη γλώσσα για να τη μάθω. Έχω πρόβλημα με τα ελληνικά (σ.σ. γελάει). Καταλαβαίνω αρκετά πράγματα, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να τα μιλήσω».

Μιλώντας για την… ομιλία, σαν ομάδα μιλήσατε μετά τον αποκλεισμό στην Τούμπα; Είπατε κάτι μεταξύ σας μετά από όλα αυτά που είδαμε και τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός;

«Τι θα μπορούσαμε να πούμε; Ξέρουμε όλοι την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα. Είχαμε την ευκαιρία μας να πάμε στον τελικό, χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να «σκοτώσουμε» το ματς. Όπως έχω πει, όμως, όλα αυτά είναι πια ιστορία. Δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε άλλο. Είναι ακόμα σκληρό να το αποδεχτούμε, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε, για να συγκεντρωθούμε στα play off τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...