Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της “Πράσινης”, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός… κάδρου, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο “Λύμπε” έχει στα χέρια του αυτήν την “καυτή πατάτα”, καθώς μόνο εύκολο δε θα είναι το ξεκαθάρισμα, καθώς υπάρχουν παίκτες με συμβόλαια που πρέπει να “σπάσουν” ώστε να απομακρυνθούν.

Στα πλάνα των Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλου δεν βρίσκονται οι Λαουτάρο Ρινάλντι, Ολιβιέ Μπουμάλ, Γενς Βέμερ, Χρήστος Δώνης, ενώ αναφορικά με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν σκέψεις ούτως ώστε να δοθεί δανεικός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Βέμερ θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς φαίνεται να τα βρίσκουν οι δύο πλευρές, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για τον Ρινάλντι ο οποίος δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.

Οι εξελίξεις θα υπάρξουν το συντομότερο δυνατό, καθώς ο Λυμπερόπουλος σε συνεργασία με τον Ουζουνίδη, επιθυμούν να στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, το ταχύτερο δυνατό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου