ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σαν σήμερα

Το ΕΠΟΣ της Μπολόνια (Pics, Vids)

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει το Πάσχα του 2002, πραγματοποιώντας ένα ΕΠΟΣ, που όμοιό του, δεν έχει ξανασυμβεί στην σύγχρονη ιστορία της Ευρωλίγκας. Νικά την πανίσχυρη Κίντερ Μπολόνια με 89-83, μέσα στην έδρα της και ράβει το 3 αστέρι στη φανέλα του.

Το ΕΠΟΣ της Μπολόνια (Pics, Vids)

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια και ενώ όλοι οι Έλληνες γιόρταζαν το Πάσχα, η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ντέγιαν Μποντιρόγκα, νικά την Κίντερ του Έτορε Μεσίνα με 89-83 και φτάνει για τρίτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι «πράσινοι» το Μεγάλο Σάββατο, παραμονή του τελικού, έψαξαν και βρήκαν ορθόδοξη εκκλησία, πήραν τις λαμπάδες τους… παραμάσχαλα και πήγαν στην Ανάσταση. Η αλήθεια ήταν πως ο κόσμος στην Ελλάδα δεν διατηρούσε και πολλές ελπίδες καθώς η ομαδάρα του Μεσίνα, με Τζινόμπιλι, Γιάριτς, Ριγκοντό, Σμόντις, Μπετσίροβιτς, Άντερσεν, μεταξύ άλλων, δύσκολα θα έχανε το τρόπαιο μέσα στην έδρα της.

Το «Παλαμαγκούτι», ντυμένο στα ασπρόμαυρα, η Κίντερ να μπαίνει δυνατά και τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο (έφτασε και στο 45-31,μ το μάζεψε στο 48-40 ο ΠΑΟ), δεν άφηναν και τους καλύτερους οιωνούς για τη συνέχεια.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, «τράβηξε» τον άσο από το μανίκι, που έμελλε να κάνει τη διαφορά και να δώσει το έναυσμα της αντεπίθεσης. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα κάνει το ματς της ζωής του, μαζί με τον Ντέγιαν και τον Κουτλουάι, θα σπρώξουν τον Παναθηναϊκό στην ανατροπή και τη νίκη, σε ένα θρίαμβο, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί κανείς στην Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 48-40, 61-64, 83-89

Kίντερ (Μεσίνα): Τζινόμπιλι 27, Μπετσίροβιτς 4, Γρέιντζερ 10, Φρόζινι, Αντερσεν 3, Ριγκοντό 3, Γκρίφιθ 2, Σμόντις 23, Γιάριτς 11.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 11, Καλαϊτζής, Ρότζερς 7, Μουλαομέροβιτς 6, Μποντιρόγκα 21, Μίντλετον 10, Κουτλουάι 22, Παπαδόπουλος 12, Σάντσες.

ÁËÂÅÑÔÇÓ ÊÏÕÔËÏÕÁÉ ÑÏÔÆÅÑÓ ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ / ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)
ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ ÉÔÏÕÄÇÓ / ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)
ÌÐÏÍÔÉÑÏÃÊÁ / ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)
ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)
ÉÔÏÕÄÇÓ ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ / ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)
ÑÏÔÆÅÑÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ ÌÉÍÔËÅÔÏÍ ÃÉÁÍÍÏÕËÇÓ ÁËÌÐÁÍÏ / ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)
ÊÏÕÔËÏÕÁÉ / ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)
ÊÏÕÔËÏÕÁÉ ÌÐÏÍÔÉÑÏÃÊÁ / ÊÉÍÔÅÑ ÌÐÏËÏÍÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2001)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...