ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει τη λύση για Γουακάσο

Αποχωρεί από την Γρανάδα ο Γουακάσο. Ψάχνει ομάδα ο Παναθηναϊκός.

Ψάχνει τη λύση για Γουακάσο

Η Μπουμπάρακ Γουακάσο θα αποτελέσει παρελθόν από την Γρανάδα, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τον Γκανέζο να μην… ψήνεται να παραμείνει, καθώς δε θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα Β΄κατηγορίας.

Ο Γουακάσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό δεν θέλει να μείνει, παρότι οι Ισπανοί τον θέλουν και δίνουν τη ρήτρα του 1,5 εκ. στο «τριφύλλι» προκειμένου να τον αποκτήσουν, αλλά ο Γκανέζος, σύμφωνα με την Πράσινη, αρνείται.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να βρει ομάδα στον Γουακάσο, αφού το ενδεχόμενο να παίξει στο «τριφύλλι» είναι πολύ μικρό, πρώτον διότι δεν φαίνεται να θέλει ο ίδιος και δεύτερον διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν τον πολυθέλει, λόγω του χαρακτήρα του και των πολλών καρτών που δέχεται.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.