ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την σώζει ο Λεντέσμα!

Το παλεύει ακόμα στα 34 του ο πρώην «πράσινος», Κριστιάν Λεντέσμα.

Την σώζει ο Λεντέσμα!

Επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι στην αρχή της σεζόν, ο πολύπειρος Κριστιάν Λεντέσμα, παρότι μπήκε δυνατά, στο μέσον της πορείας και αυτός χάθηκε στη γενική μετριότητα του Παναθηναϊκού.

Με την απομάκρυνση του Ιταλού, ο Λεντέσμα αποχώρησε σα φίλος, καθώς ο Ουζουνίδης δεν τον ήθελε (λόγω ηλικίας κυρίως), ενώ και ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει με άλλον προπονητή.

Ωστόσο ο 34χρονος χαφ, βρήκε τον επόμενό του σταθμό, επέστρεψε στη… δεύτερη πατρίδα του Ιταλία και την Τερνάνα, την οποία βοήθησε τα μέγιστα να μείνει στην Serie B, παρότι ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό!

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...