ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σαν σήμερα

Ο Βασιλιάς στο θρόνο του! (Pics, Vids)

Σαν σήμερα το 2011, ο Παναθηναϊκός, ανεβαίνει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας την 6η Ευρωλίγκα της ιστορίας του, μέσα στη Βαρκελώνη, νικώντας στον τελικό την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 78-70.

Ο Βασιλιάς στο θρόνο του! (Pics, Vids)

Η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας. Οι “πράσινοι” σε μια επική σειρά, προκρίθηκαν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως το 6ο Ευρωπαϊκό, δε χάνεται.

Στο Final-4 της Βαρκελώνης, οι πράσινοι, είχαν να αντιμετωπίσουν την Σιένα του Νίκου Ζήση, την οποία θα νικήσουν εύκολα σχετικά, με μια μεγάλη εμφάνιση του Νικ Καλάθη. Στις 8 Μαΐου, Παναθηναϊκός και Μακάμπι, συγκρούονται στον μεγάλο τελικό.

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή δείχνει τις διαθέσεις του, απέναντι στην ομάδα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο Καλάθης εξαφάνισε τον Πάργκο και ο Διαμαντίδης έκανε όλα τα… υπόλοιπα, με τον πεντάστερο να γίνεται… εξάστερος σε μια χρονιά, που δεν τον περίμεναν πολλοί…

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 33-30, 54-43, 78-70

Παναθηναϊκός: Τέπιτς, Μάριτς 2, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 18(7/10δ, 6ρ), Φώτσης 5(7ρ), Σάτο 13(3τρ, 7ρ), Νίκολας 14(2), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 16(1τρ, 5ρ, 9ασ), Βουγιούκας 4, Καλάθης 4(6ασ), Καϊμακόγλου

Μακάμπι: Πάργκο 12(5ρ, 6λ, 9ασ), Χέντριξ, Σαρπ, Μπλου 14(3), Ελιγιάχου 12(5ρ), Πνίνι 8(2τρ, 5ρ), Μπούρσταϊν, Έιντσον 17(2τρ, 7ρ), Μάτσαβαν 3(4ρ), Σχορτσανίτης 4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ