ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ακριβός ο Γουακάσο για τη Γρανάδα»

Δύσκολο να παραμείνει στην Ισπανία ο Μπουμπάρακ Γουακάσο.

«Ακριβός ο Γουακάσο για τη Γρανάδα»

Ο προπονητής της Γρανάδα, Τόνι Άνταμς, προανήγγειλε την… αποχώρηση του Μπουμπάρακ Γουακάσο, καθώς ο Γκανέζος, είναι ακριβός.

Ο Γουακάσο, αποκλείστηκε για δεύτερο σερί ματς από την αποστολή της ισπανικής ομάδας, με τον Τόνι Άνταμς να προαναγγείλει επί της ουσίας, στις δηλώσεις του, την αποχώρηση του από την ομάδα.

«Θέλω να συνεχίσω να παίζω με αυτούς που θα είναι εδώ την επόμενη σεζόν. Με τον Γουακάσο η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη, δεν ξέρω αν θα τον έχω μετά το καλοκαίρι. Είναι ένας ακριβός ποδοσφαιριστής και κοστίζει πολύ για τη Segunda Division Επίσης έχει υψηλή ρήτρα για τα δικαιώματά του και δεν ξέρω αν η διοίκηση θέλει να την πληρώσει», ανέφερε ο Άνταμς.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.