ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Γιατί κράζεις τους παίκτες του Παναθηναϊκού ρε φίλε;

Η Νίκη Μπάκουλη γράφει στο panathinaikos24.gr για τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού να σώσουν τη χρονιά, αλλά και για το παράλογο κράξιμο πολλών οπαδών στα social media και όχι μόνο.

Γιατί κράζεις τους παίκτες του Παναθηναϊκού ρε φίλε;

Ξεπερνώ το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ό,τι και αν κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ενοχλεί. Όχι όλους (και αυτό είναι παρήγορο), αλλά πολλούς που για κάποιο λόγο το ‘χουν στο μυαλό τους ότι δεν πρέπει να αναπνέουν. Πόσο μάλλον, να πηγαίνουν για paint ball, όλοι μαζί -κάτι που θα έλεγες ότι έγινε και για να βοηθηθεί η επιστροφή στο ομαδικό, το εύρυθμο. Ή να απαντούν σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter, όπως έκαναν οι Τζέιμς (https://panathinaikos24.gr/2017/05/04/tzeims-fysika-kai-tha-emena-ston-pao-kalyteros-tou-printezi-o-singkleton/) και Σίνγκλετον (https://panathinaikos24.gr/2017/05/05/den-tha-pigaina-ston-olybiako/), αποκαλύπτοντας πράγματα που είχαν ενδιαφέρον. Εννοώ που δεν ήταν “δεν ξέρω, δεν απαντώ”, ή “ναι” ή “όχι”. Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να δω και έναν Έλληνα παίκτη να μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία, αυτοβούλως.

Δηλαδή, πραγματικά θέλω να μου πεις τι έπρεπε να κάνουν αυτοί οι τύποι, οι οποίοι προ ολίγων ημερών α) είχαν αποκλειστεί με “σκούπισμα” από το Final Four, β) τέσσερις επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνο και οι υπόλοιποι με λεωφορείο και γ) δεδομένου ότι είχαν ένα κενό, μέχρι το πρώτο ματς για τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος;

Εννοώ, πέραν των προπονήσεων και της ατομικής δουλειάς, προκειμένου να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τελευταίο τίτλο της σεζόν, μήπως δεν έπρεπε καν να αναπνέουν; Υπήρξαν τριβές, όπως υπήρξαν και κλυδωνισμοί.  Θα προτιμούσες να μην έχουν ασχοληθεί καν με τη “χημεία” και το “δέσιμο”, με το πώς θα κάνουν όλη την ανακατωσούρα που έζησαν, κίνητρο; Πώς το έχεις στο μυαλό σου; Ειλικρινά θέλω να μάθω. Πολλώ δε από τη στιγμή που δεν ξέρω αν θυμάσαι, αλλά επίκεινται ματς που αν δεν αλλάξει κάτι άρδην, θα επιστρέψεις σε άλλη δεκαετία, τότε που το “τριφύλλι” έφτανε στους τελικούς, αλλά για χρόνια έβλεπε τον αιώνιο αντίπαλο να σηκώνει το τρόπαιο.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ήδη για δυο διαδοχικές σεζόν. Και για να μην ξεχνιέσαι, από τα επτά ματς αυτών των τελικών, ο Παναθηναϊκός κέρδισε μόνο ΕΝΑ, στο ΣΕΦ. Αν όλα αυτά δεν είναι λόγοι για να κάνουν αυτοί οι τύποι ό,τι μπορούν, ώστε να σώσουν τη χρονιά, τον εγωισμό τους και την κληρονομιά, τότε ποιοι είναι;

ΣεζόνΠρωταθλητήςΣκορ σειράςΦιναλίστΣκορ
2014-15Ολυμπιακός3-0Παναθηναϊκός76-70, 76-69, 93-74
2015-16Ολυμπιακός3-1Παναθηναϊκός81-83, 68-66, 77-72, 82-81

Με την ευκαιρία, να σου πω και ότι η τελευταία φορά που πανηγύρισε ο Ολυμπιακός back to back… το back τίτλους, σε τελικούς με τον Παναθηναϊκό ήταν τις σεζόν 1994, 1995, 1996, 1997.

Και κάπου εδώ, θα σε αφήσω…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...