ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Φέρνει προτάσεις

Έρχεται ο μάνατζερ του Μπεργκ

Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο μάνατζερ του Μπεργκ προκειμένου να μεταφέρει στον Παναθηναϊκό, το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Σουηδό.

Έρχεται ο μάνατζερ του Μπεργκ

Ο Στέινερ Ντίετζ, εκπρόσωπος του Μάρκους Μπεργκ, όπως αναφέρει το Goal, καταφτάνει απόψε στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την επόμενη μέρα του Σουηδού παικταρά στο τριφύλλι.

Η ανησυχία του Μπεργκ για το μειωμένο μπάτζετ της νέας χρονιάς έχει ταρακουνήσει… τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους του, η διοίκηση έσπευσε να σβήσει τη… φωτιά, τονίζοντας πως ο Ουζουνίδης θα έχει την ομάδα που θέλει, ωστόσο πλέον όλα είναι ανοικτά.

Ο μάνατζερ του, θα «φέρει» το ενδιαφέρον της Μάλαγα του Μίτσελ, αλλά και μια πρόταση ομάδας της Αγγλίας. Οι Ανδαλουσιανοί δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό των 10 εκ. ευρώ της ρήτρας του Σουηδού, ενώ οι Άγγλοι, παρότι έχουν τα χρήματα, δεν φαίνεται να πείθουν τον ποδοσφαιριστή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπεργκ είναι δεδομένο πως αγαπάει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο θέλει και ο σύλλογος να συνεχίσει να κοιτάει ψηλά και να έχει ως στόχο την κορυφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.