ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

FLASHBACK: Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού είχε βάλει τα κλάματα στη Ριζούπολη και ποιος έκανε ντου στους μπράβους

Σαν σήμερα είναι η... επέτειος της Ριζούπολης και το panathinaikos24.gr θυμίζει μια ιστορία που είχε ξεχαστεί.

FLASHBACK: Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού είχε βάλει τα κλάματα στη Ριζούπολη και ποιος έκανε ντου στους μπράβους

Στο παιχνίδι – ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε δώσει εντολή να… σουλατσάρουν μπράβοι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και να κάνουν τη ζωή των “πράσινων”, μαρτύριο! Οι “φουσκωτοί” έβριζαν, έκαναν χειρονομίες, πετούσαν κροτίδες και καπνογόνα μέσα στα αποδυτήρια των “πράσινων” και χτυπούσαν δυνατά τις πόρτες, φωνάζοντας “ελάτε να σας γ@@@με”.

Καταλαβαίνει κανείς ότι επικράτησε αναταραχή στην ομάδα, πολύ πριν από τη σέντρα. Μάλιστα, υπήρχε ποδοσφαιριστής, ο οποίος κρύφτηκε στα μπάνια και έβαλε τα κλάματα, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που γινόταν. Ο λόγος για τον Γιόνας Κόλκα. Ο Φινλανδός τρομοκρατήθηκε με όλο αυτό το σκηνικό, έκλαψε και αμέσως ο Ρενέ Χένρικσεν, αλλά και Ελληνες ποδοσφαιριστές “έπεσαν” πάνω του για να τον συνεφέρουν.

Αυτός που “τρελάθηκε” και… τσαμπουκαλεύτηκε με τους μπράβους και τα όσα θρασύδειλα έκαναν ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος ήταν έξαλλος, βγήκε από τα αποδυτήρια, επιτέθηκε στους ανθρώπους ασφαλείας – οργανωμένους του ΟΣΦΠ και οι ψυχραιμότεροι από το πράσινο στρατόπεδο τον συγκράτησαν, προτού συμβούν τα χειρότερα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...