ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Οι επόμενοι εργοδότες σου, θα πρέπει να είναι υπερήφανοι, Σπύρο…

Ο Σπύρος Ρισβάνης, μπήκε ήδη στο πετσί του ρόλου… όντας πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Οι επόμενοι εργοδότες σου, θα πρέπει να είναι υπερήφανοι, Σπύρο…

Με μια χαρακτηριστική φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Ρισβάνης πέφτει πάνω στον Μάρκους Μπεργκ, σωριάζεται στο έδαφος και πιάνει το πρόσωπό του το οποίο ουδέποτε ήρθε σε επαφή με κάποιο σημείο του σώματος του Σουηδού, ζητώντας επί της ουσίας την κάρτα του επιθετικού του Παναθηναϊκού, με θέατρο, αποτυπώνεται το που ανήκει πλέον ο νεαρός αμυντικός των κυανέρυθρων.

Που ανήκει; Ρητορικό το ερώτημα. Ανήκει στην ομάδα που αρέσκεται στην κοροϊδία, σε καθετί αντίθετο με το ευ αγωνίζεσθε. Ο Σπύρος Ρισβάνης, με την συμπεριφορά του απόψε, έκανε υπερήφανους τους νέους του εργοδότες. Για την αγκωνιά δε στον Μπεργκ (δεύτερη κίτρινη και αποβολή) στο δεύτερο μέρος με την χαρακτηριστική κίνηση του «δεν τον άγγιξα», ο Ρισβάνης, προσπάθησε να μπει στο… πάνθεον των συναδέλφων του που μεσουράνησαν με την «ερυθρόλευκη» τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια.

Μπράβο Σπύρο, εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι κ.κ. Καπίνο, Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου και άλλοι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE