ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Κλωναρίδη χρωστάς ένα γκολ την Τετάρτη…” (Pic)

"Βροχή" μηνυμάτων στο instagram του Κλωναρίδη από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, νωρίτερα έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να κατακλύζει το λογαριασμό του στο instagram.

Οι φίλοι της ομάδας έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον Κλωναρίδη, ζητώντας του να πάρει την εκδίκησή του την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως ο άσος του Παναθηναϊκού, έγινε αποδέκτης πολλών άσχημων σχολίων μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπας, για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του.

Χρωστάς ένα γκολ την Τετάρτη και πιστεύω ότι θα το βάλεις. Σημασία έχει πρώτα η νίκη βέβαια. Σε πιστεύω και σε θέλω στον Παναθηναϊκό για όσο το θέλεις και εσύ!!! Βάλτε ψυχή την Τετάρτη και κερδίστε τους”, “Νικήστε τους και φιμώστε στόματα“, μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση του Κλωναρίδη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...