Ποδόσφαιρο

Η Ρέιντζερς θέλει τον Τζιόλη, αλλά στη Βρετανία μπλέκουν και Παναθηναϊκό

Η Ρέιντζερς θέλει τον Τζιόλη, αλλά στη Βρετανία μπλέκουν και Παναθηναϊκό

Το τετ α τετ με τον Καϊσίνια και οι φήμες για ενδιαφέρον του "τριφυλλιού".

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών με τη Χαρτς, η οποία χθες αγωνιζόταν με τη Ρέιντζερς. Προπονητής στην τελευταία είναι ο Πέδρο Καϊσίνια, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Έλληνα μέσο στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν για αρκετή ώρα τετ α τετ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και η Record γράφει πως συζήτησαν εκτενώς ενδεχόμενη συνεργασία τους από το καλοκαίρι και έπειτα, με τον Πορτογάλο να θέλει τον Τζιόλη στη Ρέιντζερς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version