ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανακοίνωση στήριξης της κίνησης Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση στήριξης της κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη εξέδωσε ο Παναγιώτης Μαλακατές.

Ανακοίνωση στήριξης της κίνησης Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη

Ο Παναγιώτης Μαλακατές υπέβαλλε την παραίτησή του από το πόστο του στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, καλώντας τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ασπαστεί, όπως ανέφερε, την πλειοψηφία της παναθηναϊκής γνώμης και να παραιτηθεί για να αναλάβει τα ηνία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γνωστοποιώ ότι έχω παραιτηθεί από το πόστο μου και ισχύει πλέον με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για τη φετινή χρονιά ωστόσο δεν υπάρχει καμία προοπτική με την υπάρχουσα κατάσταση και διοίκηση. Απευθύνω έκκληση στην υπάρχουσα διοίκηση να ασπαστεί την πλειοψηφία της παναθηναϊκής γνώμης, να παραιτηθεί και να ξαναγίνουμε σύλλογος μεγάλος με την έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες ενισχύονται και εμείς κοιτάμε. Επίσης είναι επιτακτική η ανάγκη για παραίτηση της νυν διοίκησης καθώς στις 23 Μαΐου λήγει η προθεσμία συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα πρέπει να υπάρχει ένας προγραμματισμός πάνω σε αυτό το ζήτημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...