ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Επαφές Αλαφούζου με κινέζικο κολοσσό για τον Παναθηναϊκό

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ φέρεται πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με εταιρεία-κολοσσό από την Κίνα, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Επαφές Αλαφούζου με κινέζικο κολοσσό για τον Παναθηναϊκό

Η επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου για την αποχώρησή του από το «τιμόνι» του συλλόγου φαντάζει σίγουρη, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό δίχως πρώτιστα να έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» βρίσκεται πολύ κοντά στην εξεύρεση διαδόχου, καθώς σύμφωνα με τα όσα έγραψε η ιστοσελίδα contra.gr, είναι σε αρκετά προχωρημένο σημείο οι επαφές του με κινεζικό κολοσσό!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, η οποία έχει ανάλογη εμπειρία από τον χώρο του ποδοσφαίρου (συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της UEFA) έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το «μπάσιμό» της στους «πράσινους» και φέρεται πως την Πέμπτη επετεύχθη καταρχήν συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, το δημοσίευμα συμπληρώνει πως το deal που ετοιμάζουν οι Κινέζοι θα αφορά αρκετά μεγάλο ποσό, ενώ σε περίπτωση που η συμφωνία αυτή «κολλήσει», οι πηγές αναφέρουν πως υπάρχει stand by και δεύτερος ενδιαφερόμενος επενδυτής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.