ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Επαφές Αλαφούζου με κινέζικο κολοσσό για τον Παναθηναϊκό

Panathinaikos24 Team
19.05.2017 | 17:32
Επαφές Αλαφούζου με κινέζικο κολοσσό για τον Παναθηναϊκό | Panathinaikos24.gr

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ φέρεται πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με εταιρεία-κολοσσό από την Κίνα, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Η επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου για την αποχώρησή του από το «τιμόνι» του συλλόγου φαντάζει σίγουρη, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό δίχως πρώτιστα να έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» βρίσκεται πολύ κοντά στην εξεύρεση διαδόχου, καθώς σύμφωνα με τα όσα έγραψε η ιστοσελίδα contra.gr, είναι σε αρκετά προχωρημένο σημείο οι επαφές του με κινεζικό κολοσσό!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, η οποία έχει ανάλογη εμπειρία από τον χώρο του ποδοσφαίρου (συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της UEFA) έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το «μπάσιμό» της στους «πράσινους» και φέρεται πως την Πέμπτη επετεύχθη καταρχήν συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα συμπληρώνει πως το deal που ετοιμάζουν οι Κινέζοι θα αφορά αρκετά μεγάλο ποσό, ενώ σε περίπτωση που η συμφωνία αυτή «κολλήσει», οι πηγές αναφέρουν πως υπάρχει stand by και δεύτερος ενδιαφερόμενος επενδυτής.