ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ

Κατέθεσαν την ένσταση οι «πράσινοι» – Έφεση για Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του φύλλου αγώνα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ενώ άσκησε έφεση για την τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ.

Κατέθεσαν την ένσταση οι «πράσινοι» - Έφεση για Μπεργκ

Όπως αναμενόταν, οι «πράσινοι» προχώρησαν σε πράξη τις σκέψεις τους για κατάθεση ένσταση λόγω αντικανονικής διακοπής της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός προέβη στην ενέργεια αυτή επικαλούμενος τα όσα κατέγραψε ο ρέφερι Κομίνης, αλλά και τις ιατρικές γνωματεύσεις όσον αφορά τον τραυματισμό του Ίβιτς, οι οποίες είναι καταχωρημένες στο φύλλο αγώνα.

Η διοργανώτρια αρχή κάλεσε το «τριφύλλι» να υποστηρίξει τη θέση του όσον αφορά την ένσταση την προσεχή Τρίτη (23/5) στις 15:30.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

«ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: “Με βάση την από 19-5-2017 ένστασή σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος (αγώνας) διεξήχθη κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των PLAY OFF του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2016-2017), καλείσθε την Τρίτη, 23-5-2017, και ώρα 15.30, κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε».

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην άσκηση έφεσης κατά της τιμωρίας του Μάρκους Μπεργκ (τέσσερις αγωνιστικές), έχοντας ως στόχο να μειώσει την ποινή του, επικαλούμενος τον κανονισμό που αναφέρει πως ο αθλητικός δικαστής δεν δύναται να χρησιμοποιήσει το βίντεο εφ’ όσον ο διαιτητής το έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνα.

Μάλιστα, η υπόθεση του Μπεργκ αναμένεται να εκδικαστεί άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...