ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανατροπή: Απορρίφθηκε η έφεση για Μπεργκ!

Μένει ως έχει, τελικά, η τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ με 4 αγωνιστικές, καθώς απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων η ένσταση του Παναθηναϊκού για τον Σουηδό.

Ανατροπή: Απορρίφθηκε η έφεση για Μπεργκ!

Αυτό σημαίνει ότι ο Σουηδός άσος δεν θα αγωνιστεί άλλη φορά για φέτος, μετά και την εμπλοκή του στα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η απόφαση

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, οι Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.