ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ

Κρούση της Φέγενορντ για Μπεργκ

Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας παρακολουθεί... στενά τον Μάρκους Μπεργκ και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Σουηδού φορ.

Κρούση της Φέγενορντ για Μπεργκ

Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και η βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά το ματς της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ έχουν οδηγήσει τον Μπεργκ στο να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Οι φετινές επιδόσεις του Σουηδού με το «τριφύλλι» έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Φέγενορντ να βρίσκεται ανάμεσα στους συλλόγους που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 30χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», η πρωταθλήτρια Ολλανδίας ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Μπεργκ, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει απευθείας επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με το ρεπορτάζ να συμπληρώνει πως οι «πράσινοι» δεν έχουν γνώση για το ενδιαφέρον των Ολλανδών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, τον Σουηδό «καλοβλέπουν» και σύλλογοι από την Premier League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.