ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ

Ετοιμάζει πρόταση για τον Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Η Ιντερνασιονάλ φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το 2018.

Ετοιμάζει πρόταση για τον Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Διακαής πόθος για την Ιντερνασιονάλ φαίνεται πως είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο, με τον σύλλογο από τη Βραζιλία να φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του αμυντικού του «τριφυλλιού».

Τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για τις… προετοιμασίες του εν λόγω συλλόγου προκειμένου να επισημοποιήσει την «κρούση» του στον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό έως το 2018.

Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Μολέδο όσον αφορά την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, συζητώντας το ενδεχόμενο ανανέωσης, ωστόσο ουδείς γνωρίζει ως τώρα την κατάληξη της κουβέντας αυτής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...