ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συζητά την επιστροφή στα γήπεδα ο Σισέ!

Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τα εξάταπά του ο Τζιμπρίλ για χατίρι ενός... προέδρου!

Συζητά την επιστροφή στα γήπεδα ο Σισέ!

Διαπραγματεύεται την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Τζιμπρίλ Σισέ και μάλιστα φαντάζει αρκετά πιθανό το σενάριο να τον ξαναδούμε στα γήπεδα, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Μπατίστ Ζιαμπικονί.

Ο εν λόγω κύριος είναι αρκετά πολυάσχολος καθώς εκτός από τραγουδιστής και μοντέλο, πρόσφατα ανέλαβε τα «ηνία» της άσημης Μαρτίγκ, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην CFA (4η κατηγορία της Γαλλίας), έχοντας βρει στο πρόσωπο του Σισέ, την καλύτερη δυνατή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός μεταγραφικού «μπαμ».

«Δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά ναι έχουμε υποβάλλει πρόταση στο Τζιμπρίλ και μιλάμε. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στα γαλλικά ΜΜΕ ο Ζιαμπικονί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λέτε να πει το «ναι» ο Τζιμπρίλαρος;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...