ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Μας επηρέασαν όσα έγιναν με τον Μπεργκ»

Ο 28χρονος μέσος ανέφερε πως η τιμωρία του Μπεργκ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα πως οι «πράσινοι» θα τα δώσου όλα για να πάρουν την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ.

Ζέκα: «Μας επηρέασαν όσα έγιναν με τον Μπεργκ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Εννοείται πως έχουμε επηρεαστεί με όλα όσα έχουν γίνει. Δεν μιλάω για το Κύπελλο αλλά γι’ αυτό που έγινε με τον Μπεργκ και τους παίκτες μας, αυτό είναι άδικο και σήμερα έπαιξε ρόλο. Η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε, δεν νομίζω ότι παίξαμε άσχημα, η ΑΕΚ είχε δύο τρεις ευκαιρίες, η ομάδα έδωσε τα πάντα, είναι δύσκολο για εμάς να παίξεις γιατί ήξερες ότι σήμερα θα μπορούσαμε να παίζουμε για την πρώτη θέση και ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Μόνο μία φάση είχε η ΑΕΚ με τον Μάνταλο αλλά εμείς έπρεπε να είχαμε περισσότερη κατοχή, βιαζόμασταν να πάμε μπροστά και δεν βρήκαμε χώρους. Οι παίκτες που έπαιξαν μπροστά έπαιξαν πολύ καλά αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Για τη συνέχεια: «Εμείς θα παλέψουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε, αν μας αφήσουν κιόλας γιατί είναι δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Ήμασταν πρώτοι. Ωστόσο δεν αλλάζει κάτι, αυτό που μπορούμε είναι στα τρία τελευταία ματς να κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα για την ομάδα για την καλύτερη θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.