Αρχικά θέλω να σταθώ στην ΑΕΚ, στην οποία τρέφω μεγάλο σεβασμό, καθώς είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο. Ήταν μαχητική και ανταγωνιστική σε όλη τη σειρά (εκτός του 4ου ματς), ωστόσο θεωρούσα βέβαιο πως δε θα μπορούσε να σταματήσει τον Παναθηναϊκό, στο δρόμο προς τους τελικούς.

Έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος με ξάφνιασε είναι η αλήθεια. Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση. Τέτοια λυσσαλέα άμυνα, τέτοια προσήλωση και συγκέντρωση στο στόχο, είχα καιρό να δω. Βασικά, είχα να το δω από τα ματς πριν από τη σειρά με τη Φενέρ.

Οι αδιάφοροι, φευγάτοι, τσακωμένοι με τον κόσμο και τον πρόεδρο και δεν ξέρω γω τι άλλο, παίκτες του Παναθηναϊκού, έστειλαν απόψε το δικό τους μήνυμα προς τον Ολυμπιακό. «Έχετε το πλεονέκτημα, αλλά εμείς θα έρθουμε και θα πεθάνουμε στο παρκέ». Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε για 15η συνεχή φορά στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι το αουτσάιντερ, έχει το μειονέκτημα, εντούτοις δε μοιάζει καταδικασμένος, όπως έμοιαζε τουλάχιστον μέχρι και χθες…

Οι παίκτες εκτός από ρυθμό, δείχνουν να έχουν βρει και πάλι την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και το δείχνουν στο γήπεδο. Οι… αδιάφοροι μέχρι χθες πράσινοι που δεν τους ένοιαζε τίποτα, κατέθεσαν στο παρκέ ψυχή, πάθος και εγωισμό και βροντοφώναξαν όλοι μαζί, πως η ομάδα θα πεθάνει στο γήπεδο και ό,τι βγει.

Από δω και πέρα λοιπόν, σε mood τελικών. Τέλος τα Instagram, τέλος τα τουίτερ, τέλος οι «κοκορομαχίες» παικτών και οπαδών στα social media. Μόνο ένα πράγμα πρέπει και θα έχουν στο μυαλό τους. Πρωτάθλημα. Μετά θα δούμε τι θα γίνει…

ΥΓ: Το κίνητρο του Τσάβι Πασκουάλ, είναι το μεγαλύτερο όπλο στην πράσινη φαρέτρα. Ο καταλανός θέλει να πετύχει όσο τίποτα άλλο. Η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας μεσούσης της περιόδου, οφείλεται σε αυτόν. Είναι το μεγαλύτερο όπλο των πράσινων στους τελικούς.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου