ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η αδιαφορία των παικτών του Παναθηναϊκού, χτύπησε ταβάνι…

Δεν ξέρω τι θα γίνει στους τελικούς, ούτε το καλοκαίρι. Ένα μόνο γνωρίζω πολύ καλά, πως αυτή η ομάδα θα πεθάνει στο γήπεδο προκειμένου να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Η αδιαφορία των παικτών του Παναθηναϊκού, χτύπησε ταβάνι…

Αρχικά θέλω να σταθώ στην ΑΕΚ, στην οποία τρέφω μεγάλο σεβασμό, καθώς είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο. Ήταν μαχητική και ανταγωνιστική σε όλη τη σειρά (εκτός του 4ου ματς), ωστόσο θεωρούσα βέβαιο πως δε θα μπορούσε να σταματήσει τον Παναθηναϊκό, στο δρόμο προς τους τελικούς.

Έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος με ξάφνιασε είναι η αλήθεια. Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση. Τέτοια λυσσαλέα άμυνα, τέτοια προσήλωση και συγκέντρωση στο στόχο, είχα καιρό να δω. Βασικά, είχα να το δω από τα ματς πριν από τη σειρά με τη Φενέρ.

Οι αδιάφοροι, φευγάτοι, τσακωμένοι με τον κόσμο και τον πρόεδρο και δεν ξέρω γω τι άλλο, παίκτες του Παναθηναϊκού, έστειλαν απόψε το δικό τους μήνυμα προς τον Ολυμπιακό. «Έχετε το πλεονέκτημα, αλλά εμείς θα έρθουμε και θα πεθάνουμε στο παρκέ». Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε για 15η συνεχή φορά στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι το αουτσάιντερ, έχει το μειονέκτημα, εντούτοις δε μοιάζει καταδικασμένος, όπως έμοιαζε τουλάχιστον μέχρι και χθες…

Οι παίκτες εκτός από ρυθμό, δείχνουν να έχουν βρει και πάλι την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και το δείχνουν στο γήπεδο. Οι… αδιάφοροι μέχρι χθες πράσινοι που δεν τους ένοιαζε τίποτα, κατέθεσαν στο παρκέ ψυχή, πάθος και εγωισμό και βροντοφώναξαν όλοι μαζί, πως η ομάδα θα πεθάνει στο γήπεδο και ό,τι βγει.

Από δω και πέρα λοιπόν, σε mood τελικών. Τέλος τα Instagram, τέλος τα τουίτερ, τέλος οι «κοκορομαχίες» παικτών και οπαδών στα social media. Μόνο ένα πράγμα πρέπει και θα έχουν στο μυαλό τους. Πρωτάθλημα. Μετά θα δούμε τι θα γίνει…

ΥΓ: Το κίνητρο του Τσάβι Πασκουάλ, είναι το μεγαλύτερο όπλο στην πράσινη φαρέτρα. Ο καταλανός θέλει να πετύχει όσο τίποτα άλλο. Η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας μεσούσης της περιόδου, οφείλεται σε αυτόν. Είναι το μεγαλύτερο όπλο των πράσινων στους τελικούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...