ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επιστολή Μπαλτάκου, άμεση απάντηση από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ

«Σεβάσου τον Παναθηναϊκό» απαντά στην επιστολή Μπαλτάκου η πλευρά Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος, έστειλε επιστολή προς την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφορικά με ζητήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, την ίδια στιγμή που η πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της.

«Σεβάσου τον Παναθηναϊκό» απαντά στην επιστολή Μπαλτάκου η πλευρά Γιαννακόπουλου

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, απέστειλε επιστολή προς την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παρότι αυτή έχει αποσυρθεί επίσημα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας πως αύριο (23/5), λήγει η προθεσμία για την υποβολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δήλωσης συμμετοχής των ομάδων βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Το ερώτημα που προκύπτει φυσικά, είναι το πως θα ενεργήσει η ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία επισήμως έχει αποσυρθεί και για ποιο λόγο επέλεξε τώρα ο Δημήτρης Μπαλτάκος να προβεί στην εν λόγω τοποθέτηση-ανακοίνωση.

Αναλυτικά η επιστολή Μπαλτάκου:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη 23η Μαΐου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δήλωσης συμμετοχής των ομάδων βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Δεδομένων αφενός, ότι η παρούσα διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το προσεχές Σάββατο με την επισήμανση πως το παρόν Δ.Σ. δεν θα κατέλθει σ’ αυτές, αφετέρου, ότι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος ανάληψης της διοίκησης του Α.Ο. είναι, δια υμών, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαβιβάζουμε την πληροφορία, ώστε να πράξετε όπως κρίνετε για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως, κι ενώ είχαν προηγηθεί ανάλογες δηλώσεις, ο Προέδρος του Α.Ο. κ. Δημήτρης Μπαλτάκος στις 28 Απριλίου παρείχε δημοσίως στη δική σας ομάδα εργασίας, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την «εν λευκώ» διαχείριση του αγωνιστικού σχεδιασμού για την περίοδο 2017-18. Προς τούτο, μάλιστα, είχε προτείνει την καθημερινή παρουσία σας στα γραφεία του Α.Ο., πρόταση, την οποία κάνατε αποδεκτή (με σχετική ανακοίνωση που εκδώσατε την ίδια ημέρα, 28η Απριλίου).

Με αυτά τα δεδομένα και στο πλαίσιο της παναθηναϊκής συνεργασίας μας, αναμένουμε την απόφασή σας περί του ζητήματος».

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τοποθετήθηκε άμεσα, γνωστοποιώντας τα εξής:

«Όπως γνωρίζεις, για λόγους που σε αφορούν προσωπικά, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει δημοσίως τοποθετηθεί ότι όσο έχεις την παραμικρή σχέση με τον Σύλλογο δεν θα εμπλακεί, άρα όσα αναφέρεις στην επιστολή σου είναι άλλη μια φορά μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά και επιπλέον προβλημάτων. Παρακαλούμε επιτέλους σεβάσου τον Σύλλογο που κακώς και τυχαία έχεις τη διαχείριση του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...