ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα άπιαστα ρεκόρ του Παναθηναϊκού στα Final-4

Το «τριφύλλι» παραμένει στην πρώτη θέση της λίστας με τις περισσότερες νίκες στα Final 4, αλλά και η μοναδική ομάδα η οποία σήκωσε την κούπα επικρατώντας της γηπεδούχου ομάδας στον τελικό.

Τα άπιαστα ρεκόρ του Παναθηναϊκού στα Final-4

Το Final 4 της Πόλης ολοκληρώθηκε και τυπικά με την στέψη της Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε στον τελικό του Ολυμπιακού με 80-64.

Μετά το πέρας και της φετινής διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να διατηρήσει τα «σκήπτρα» του σε δύο σημαίνουσες στατιστικές κατηγορίες, έστω κι αν απέχει πέντε χρόνια από το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» παρέμειναν στην πρώτη θέση της λίστας των ομάδων με τις περισσότερες νίκες στον θεσμό (16), με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ακολουθεί (15) και τη Μακάμπι να συμπληρώνει την τριάδα (15), ούσα…ισόπαλη με την «αρκούδα».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπροσθέτως, το «τριφύλλι» παρέμεινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία των Final 4 που κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο νικώντας την «οικοδέσποινα» ομάδα του θεσμού στον τελικό της διοργάνωσης (2002, Μπολόνια).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...