ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη νέα σεζόν του game of thrones (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη νέα σεζόν του game of thrones (pics)

Λιγότερο από δύο μήνες έμειναν πλέον μέχρι την επιστροφή του πολυαγαπημένου μας Game Of Thrones και οι νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το HBO μας… ιντριογκάρουν ακόμη περισσότερο ενόψει της 7ης σεζόν.

Στη μία φωτογραφία η Ντανέρις πάνω σε έναν από τους δράκους της και όπως φαίνεται βρίσκονται στη μέση μίας μάχης. Τώρα αν πρόκειται για την μάχη που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι η μεγαλύτερη και πιο αιματηρή μάχη στην ιστορία της αγαπημένης σειράς θα σας γελάσουμε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για να γυριστούν οι σκηνές της μάχης χρειάστηκαν περίπου 100 άλογα και 500 κομπάρσοι, οι οποίοι μάλιστα πέρασαν από στρατιωτική εκπαίδευση για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σεναρίου. Αυτό όμως που δεν έχει διαρρεύσει είναι το ποιος είναι απέναντι στην Ντενέρις στην επική μάχη.
Πηγή: koolnews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...