ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ

Δεν βγήκε η απόφαση για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της δίωξης που ασκήθηκε στον Παναθηναϊκό για τη διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Πέμπτη βράδυ έως Παρασκευή μεσημέρι το διάστημα στο οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη δίωξη που ασκήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ
«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ 12.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή ενημέρωσε πως δεν θα βγει σήμερα η όποια απόφαση, δίνοντας προθεσμία κατάθεσης υπομνημάτων στις δύο πλευρές (Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) έως την Πέμπτη στις 12:00, με το πόρισμα να βγαίνει μεταξύ Πέμπτης (αργά το βράδυ) και Παρασκευής (μεσημέρι).

Η διαδικασία άρχισε στις 15:30 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:40 σε κλιμα έντασης μεταξύ των δύο πλευρών, με τους Γιάννη Κάρμη (νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Σπύρο Βλάχο (υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων) να τοποθετούνται περί του ζητήματος.

Οι «πράσινοι» υποστήριξαν πως οι παρεμβάσεις της πλευράς του ΠΑΟΚ ήταν παράνομες, τονίζοντας ως «ατυχέστατη» τη στιγμή της ρίψης του αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, συμπληρώνοντας ωστόσο, μέσω της αγόρευσης του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, πως το κουτάκι ήταν άδειο και πως προκάλεσε μία μηδαμινή βλάβη στον Βλάνταν Ίβιτς.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους
Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους 7.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close