ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»

Καθαρή και... ξάστερη η απάντηση του Σέρβου κόουτς σε υποθετική ερώτηση περί μετακίνησής του στους «ερυθρόλευκους».

Ομπράντοβιτς: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»

Ανάμεσα στις εκατοντάδες ερωτήσεις που απηύθυναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια του live chat του SDNA, ήταν και το εάν θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, εφ’ όσον του δινόταν η ευκαιρία κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο προπονητής της Φενέρ ανέφερε πως σέβεται μεν τον Ολυμπιακό, αλλά θα ήταν αδύνατο να καθίσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», όπως και για καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα, καθώς η καρδιά του είναι… δοσμένη στον Παναθηναϊκό!

«Έχω μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό είναι αδύνατο για εμένα. Έχω πάντα στην καρδιά μου τον Παναθηναϊκό και δεν μπορώ να πάω στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα», ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε όλες τις απαντήσεις του Σέρβου προπονητή στο live chat του SDNA, εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.