ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάρμης: «Ο ΠΑΟΚ φταίει γιατί αρνήθηκε να συνεχιστεί το ματς…»

Όλα όσα ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος των «πρασίνων» στην εκδίκαση της δίωξης που ασκήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Κάρμης: «Ο ΠΑΟΚ φταίει γιατί αρνήθηκε να συνεχιστεί το ματς...»

Αναλυτικά η κατάθεση του Γιάννη Κάρμη στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ:

«Στο 53΄ υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και αυτό προκάλεσε την διακοπή του αγώνα. Οδήγησε στην παρέμβαση των διαιτητών που απομακρύνθηκαν στο κέντρο για να επιβάλλουν ποινές. Στο ίδιο σημείο υπήρξε αναταραχή και όχι σύρραξη πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Υπήρξε διατάραξη της τάξεως γιατί εισήλθαν παράγοντες που μπήκαν στο γήπεδο. Τότε έπεσε άδειο κουτί μπύρας που χτύπησε τον Ιβιτς. Δεν αρνούμαστε ότι έπεσε το αντικείμενο. Αρνούμαστε όμως ότι το αντικείμενο ήταν ικανό να προκαλέσει σωματική βλάβη και αρνούμαστε ότι ήταν αυτό που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα.

«Δεν έγινε διακοπή του αγώνα για τον τραυματισμό αλλά τον διέκοψε ο διαιτητής αρκετό χρόνο μετά και αφού προηγήθηκε δήλωση του Κωνσταντινίδη που ενημέρωσε ότι ο Ιβιτς έχει ζάλη και αιμορραγία και πήγε στο νοσοκομείο. Το θέμα κατακύρωσης του αγώνα αφορά υπαιτιότητα ομάδας και εμείς αρνούμαστε ότι ευθυνόμαστε για τη διακοπή. Ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε», υποστήριξε ο δικηγόρος της «πράσινης» ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο κύριος Κάρμης έδωσε την εξής απάντηση στους ισχυρισμούς του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρου Μπίρδα, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός κακώς έκανε ένσταση κατά του κύρους του φύλλου αγώνα: «Δεν έχουμε υπαιτιότητα εμείς. Ο ΠΑΟΚ φταίει γιατί αρνήθηκε να συνεχιστεί το ματς. Εφόσον κρίνετε ότι κανείς δε φταίει ας συνεχιστεί το ματς από εκεί που άρχισε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.