ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεκάθαρος ο Ζοτς: «Δεν έφυγα από τον Παναθηναϊκό λόγω μπάτζετ…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως το μπάτζετ δεν ήταν ο λόγος ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε.

Ξεκάθαρος ο Ζοτς: «Δεν έφυγα από τον Παναθηναϊκό λόγω μπάτζετ...»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στη διάθεση των Ελλήνων οπαδών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις στον Σέρβο κόουτς μέσω του live chat του SDNA.

Ένας οπαδός έθιξε το θέμα του μπάτζετ, απευθύνοντας στον Ζοτς την εξής ερώτηση: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε ρίξει το μπάτζετ θα έμενες στην ομάδα; Κι αν πιστεύεις ότι με το διαθέσιμο μπάτζετ θα μπορούσε η ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο;».

Η απάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ξεκάθαρη: «Αυτό το έχω πει πολλές φορές. Τίποτα δεν είχε σχέση με το μπάτζετ. Ποιο ήταν το μπάτζετ το 2004 και το 2005. Έφυγα τότε; Ενώ παίζαμε στο γήπεδο του Σπόρτιγκ και αφού έφυγε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, ο Μποντιρόγκα; Έφυγα τότε; Γιατί λοιπόν ρωτάτε για το μπατζετ;».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η νέα απάντησή του σε παρόμοια ερώτηση περί της αποχώρησής του το 2012: «Τα έχω εξηγήσει όλα. Τώρα δεν έχει σημασία να γυρίσουμε πίσω. Και πιστεύω ότι οι οπαδοί ξέρουν πολύ καλά. Γνωρίζουν την αλήθεια»

Διαβάστε όλες τις απαντήσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς  εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.