ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ

«Προχωράμε κανονικά το πλάνο μας»

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε στον «Λύμπε» πως ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν προχωρά κανονικά.

«Προχωράμε κανονικά το πλάνο μας»

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης στο «τιμόνι» της «πράσινης» ΠΑΕ, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό ο ίδιος θα κατέχει τα «ηνία» του συλλόγου, έως ότου βρεθεί ο επενδυτής που θα λάβει τη «σκυτάλη».

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ προσπαθεί να αποφορτίσει το βαρύ κλίμα που υπάρχει μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ευρισκόμενος σε καθημερινή επαφή με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, τονίζοντας στους δύο άνδρες πως δεν έχει αλλάξει το παραμικρό, όσον αφορά τον σχεδιασμό εν όψει της επόμενης σεζόν.

«Προχωράμε πάνω σε αυτά που είπαμε», ήταν η ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου στον Νίκο Λυμπερόπουλο, δίνοντας το «πράσινο φως» στον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» να προχωρήσει απρόσκοπτα το πλάνο για τη νέα χρονιά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...