ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άρχισαν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν από σήμερα να προβούν σε ανανέωση ή αναβάθμιση των εισιτηρίων τους.

Άρχισαν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2016-17 πως από την Τετάρτη 24/5/17 μπορούν να ανανεώσουν ή να αναβαθμίσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18) επωφελούμενοι έκπτωσης 10% σε όλες τις κατηγορίες.

Η ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο την τρέχουσα σεζόν. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θέλοντας να τους ευχαριστήσει και να τους ανταμείψει για την αγάπη και τη στήριξή τους, τους δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσουν από τώρα και μέχρι τις 18/6/2017 τη θέση τους έχοντας μεγάλο κέρδος και ειδικά προνόμια. Ακολούθως θα ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας και για τους νέους κατόχους.

Επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας!

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, με την αγορά κάρτας διαρκείας εξασφαλίζετε όχι μόνο τη θέση σας στο ΟΑΚΑ, αλλά έχετε όφελος έως και 62% σε σχέση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων, παρακολουθώντας από κοντά όλους τους αγώνες της σεζόν!

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods πάντα δίπλα στους φοιτητές και τις ευπαθείς ομάδες, προσφέρει και φέτος προνομιακές τιμές καρτών διαρκείας για να μη λείψει κανείς από το πιο εντυπωσιακό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για όλα τα εισιτήρια διαρκείας με 50% έκπτωση για το πρώτο παιδί και 75% για το δεύτερο στης κατηγορίες Zone 1 – Zone 5 & Fan Zone.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες από 3 έως και 5 άτοκες δόσεις ανάλογα την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στον αγωνιστικού χώρο (Baseline/Platinum/Diamond) επικοινωνήστε στο 210 – 3503282, 3503289 & 210 6440010.

Για αναβάθμιση της θέσης σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 – 3503282, 3503289 ή ενημερωθείτε από τα εκδοτήρια μας στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» στη θύρα 10, 210 6440010 – Ισχύει η έκπτωση της ανανέωσης!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργείας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

Σημεία πώλησης της VIVA

Τηλεφωνικά 11876

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.