ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέτο: «Ίσως οι τελευταίες μου εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό…»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, τόνισε πως μπορεί αυτές να είναι οι τελευταίες του εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα...

Λέτο: «Ίσως οι τελευταίες μου εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό...»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμπάστιαν Λέτος στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο ματς. Παλέψαμε και ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε και δεν είχε σημασία πως εγώ έβαλα το γκολ. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση και σε εκείνο το σημείο κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς θα ήταν όλα διαφορετικά, αλλά είμαστε επαγγελματίες και προχωράμε».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού:

«Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και να τον περάσουμε και στη συνέχεια να δούμε την βαθμολογία».

Για τον Σισέ, ο οποίος βρέθηκε στη Λεωφόρο:

«Δεν ήξερα ότι ήταν εδώ ο Τζιμπρίλ. Έχουμε όμορφες αναμνήσεις και χαίρομαι που ήρθε και θα κοιτάξω να μιλήσω μαζί του».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 83.274 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ανταλλαγή της φανέλας του με τον Πατίτο:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παλεύουμε, δίνουμε μάχες και στόχος είναι η νίκη. Στο τέλος όμως έτσι πρέπει να αντιδρούμε. Εγώ είμαι μαχητής εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά νομίζω ένας καλός άνθρωπος εκτός».

Για το συμβόλαιό του:

«Το μυαλό μου είναι να τελειώσουν οι αγώνες. Την Κυριακή έχουμε τον τελευταίο μας αγώνα στη Λεωφόρο. Όλοι ξέρουν αυτό που θέλω. Είμαι οικογενειάρχης και έχω κάποιες καταστάσεις που πρέπει να σκεφτώ. Δεν είχα ακόμα κάποια επαφή και ίσως αυτές να είναι οι τελευταίες μου εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...