ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ «ΑΤΣΑΛΙ»

«Φρούριο» η Λεωφόρος: Το τρομερό σερί που τρέχουν οι «πράσινοι»

Αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις του «τριφυλλιού» στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

«Φρούριο» η Λεωφόρος: Το τρομερό σερί που τρέχουν οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0 στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης, συνεχίζοντας μία φοβερή αμυντική «παράδοση» η οποία «τρέχει» στα τελευταία δέκα εντός έδρας παιχνίδια του.

Το «τριφύλλι» έχει απολογισμό εννέα νικών και μίας ισοπαλίας στους τελευταίους δέκα αγώνες του στην ιστορική του έδρα, έχοντας καταφέρει να μη δεχθεί ούτε γκολ (21-0 τα τέρματα).

Από την 29η Ιανουαρίου και το 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, μέχρι την χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός υπερασπίζεται με φοβερά αποτελέσματα την έδρα του αλλά και την εστία του, παίρνοντας αποτελέσματα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...