ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θεούλης: Ο Ζλάταν φωτογραφήθηκε με οπαδό που του… παραχωρεί τη γυναίκα του! (vid)

Ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ σήκωσε ένα ιδιαίτερο πανό με ιδιαίτερο μήνυμα προς τον Σουηδό και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του!

Θεούλης: Ο Ζλάταν φωτογραφήθηκε με οπαδό που του... παραχωρεί τη γυναίκα του! (vid)

Η τρέλα για τον Ζλάταν δεν έχει όρια στη Γιουνάιτεντ!

Ο Σουηδός εντόπισε στην εξέδρα ένα πανό με μία… ιδιαίτερη πρόταση προς αυτόν και δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία με φόντο το… μήνυμα και τον εμπνευστή του.

«Ζλάταν μείνε στην ομάδα και μπορείς να…. τη γυναίκα μου», ανέφερε το πανό που προκάλεσε εντύπωση στον Σουηδό φορ που πόζαρε χαμογελαστός με φόντο την… ιδιαίτερη παράκληση του οπαδού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/btsportfootball/status/867485834722893824

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.