ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναγόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν συγκάλυψε ποτέ– Να ακολουθήσουν κι άλλοι»

Για τις ενέργειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού μέχρι τη σύλληψη του οπαδού που πέταξε το κουτάκι μπίρας στον Βλάνταν Ιβιτς, μίλησε ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Παναγόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν συγκάλυψε ποτέ– Να ακολουθήσουν κι άλλοι»

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”: Για το ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε να εντοπίσει τον «δράστη»: «Το καταφέραμε με δικές μας ενέργειες. Από την λεγόμενη παρακάμερα του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε. Είναι η κάμερα που κινείται στην ζώνη των πάγκων. Δεν επιτρέπεται να κάνεις λήψη εντός γηπέδου γιατί εκεί είναι η ΝOVA. Από εκείνη την εικόνα εντοπίστηκε η κίνηση του συγκεκριμένου και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε το πρόσωπο, αναζητήθηκε το εισιτήριο, πώς μπήκε μέσα, τι έκανε μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε στο να εντοπιστεί πλήρως και να ταυτοποιηθεί μετά από την αθλητική βία».

Για το αν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού: «Ναι, με διαρκείας. Και μάλιστα από τα πολύ ακριβά. Η θύρα 10 όπου έγινε το περιστατικό, είναι η πιο ακριβή θύρα μετά την 3 που είναι τα επίσημα».

Για το τι προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Από τη μία μεριά θα κινηθούν οι αρχές εναντίον του, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Εμείς θα κοιτάξουμε την αστική πλευρά της υπόθεσης, αποζημιωτική κλπ. Συν αποβολή δια παντός από το γήπεδο του ανθρώπου που είχε το διαρκείας αυτό».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα του κάνουν μήνυση: «Δεν ξέρω αν χρειάζεται, γιατί οι αρχές θα κινηθούν ποινικά από μόνες τους. Άρα εκεί το παρακολουθείς και πας αστικά. Ο Παναθηναϊκός και σε προηγούμενα επεισόδια είχε δώσει στοιχεία, αλλά δεν μπόρεσε η αστυνομία να ταυτοποιήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χαρακτηριστικά κάλυψης και συγκάλυψης. Για άλλη μια φορά είμαστε μπροστά σε κινήσεις που δείχνουν μία νέα κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν. Γιατί έγιναν και πολλά επεισόδια τον τελευταίο καιρό. Και σε διάφορα γήπεδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.