ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Απίστευτη Αραβανή στη σκηνή του Χ Factor – Το… αβυσσαλέο ντεκολτέ της (pic)

Τρέλανε όλο τον κόσμο η κουκλάρα παρουσιάστρια του μουσικού reality.

Απίστευτη Αραβανή στη σκηνή του Χ Factor - Το... αβυσσαλέο ντεκολτέ της (pic)
Το Chair Challenge του X Factor επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας, ύστερα από το “διάλειμμα” της προηγούμενης εβδομάδας, λόγω του ότι ο ΣΚΑΙ επέλεξε να προβάλλει τις ελληνοτουρκικές μάχες του Survivor.

Η Ευαγγελία Αραβανή, γι’ άλλη μία φορά, προκάλεσε “σεισμό” με την σέξι εμφάνισή της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βγήκε στη σκηνή και με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της μοίρασε …εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό.

Δείτε την εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.