ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σισέ στη Λεωφόρο: Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Τζιμπρίλ στο «Απ. Νικολαΐδης» (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γάλλου πρώην «πράσινου» φορ στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Σισέ στη Λεωφόρο: Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Τζιμπρίλ στο «Απ. Νικολαΐδης» (pics)

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και ιδιαίτερα ανυπόμονος να δει την αγαπημένη του ομάδα εν δράσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος βρέθηκε χθες στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Γάλλος πραγματοποίησε, μεταξύ άλλων σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κύριο Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ενώ κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών, όταν εκείνοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...