ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Τα δεδομένα για τον Σεμπαστιάν Λέτο

Το ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους «πράσινους» και την πλευρά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μετά το πέρας των πλέι οφ αναμένεται να είναι καθοριστικό όσον αφορά την παραμονή του «Σέμπα».

Τα δεδομένα για τον Σεμπαστιάν Λέτο

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους «πράσινους» τον τελευταίο καιρό είναι το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο, μία υπόθεση που συναντά δυσκολίες όσον αφορά την περαίωσή της.

Οι δηλώσεις του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στις οποίες εμφανίστηκε αμφίβολος όσον αφορά την παραμονή του στο «τριφύλλι», αλλά και ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στο ματς με την «Ένωση» σήκωσαν πολλή κουβέντα.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Λέτο κινούνται προς… κατεύθυνση παραμονής, αλλά το όλο θέμα βρίσκει εμπόδια στο οικονομικό σκέλος, με τους «πράσινους» να μην είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το ποσό που ζήτησε η πλευρά του Αργεντινού στην προηγούμενη διαπραγμάτευσή τους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την «Πράσινη», τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά το πέρας των πλέι οφ, όπου θα γίνει η καθοριστική, όπως όλα δείχνουν, κουβέντα μεταξύ του Λυμπερόπουλου και του «Σέμπα». Οι «πράσινοι» αναμένεται να του προσφέρουν συμβόλαιο που θα κυμαίνεται μεταξύ των 150-200.000 ευρώ ετησίως.

Εάν ο Αργεντινός ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε τα πράγματα θα προχωρήσουν, σε διαφορετική περίπτωση όμως, οι πιθανότητες παραμονής του θα ελαχιστοποιηθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.