ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό για τις φήμες περί πρότασης από την Κίνα (pic)

Ένας οπαδός των «πρασίνων» ρώτησε τον Αμερικανό για τη φημολογία που αναπτύχθηκε, με τον Τζέιμς να του απαντά.

Η απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό για τις φήμες περί πρότασης από την Κίνα (pic)

Το χθεσινό δημοσίευμα των «Νέων» που έκανε λόγο για προσφορά συμβολαίου από τους Σαανξί Ντράγκονς στους Μάικ Τζέιμς και Τζέιμς Γκιστ αναστάτωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών δεν δίστασε να ρωτήσει, με πλάγιο τρόπο, μέσω Twitter, τον Αμερικανό γκαρντ για το ενδεχόμενο αυτό: «Ποια είναι η γνώμη σου για το κινεζικό μπάσκετ», ανέφερε η ερώτησή του προς τον Τζέιμς, με τον 27χρονο καλαθοσφαιριστή των «πρασίνων» να απαντά: «Δεν έχω σχηματίσει καμία άποψη για να είμαι ειλικρινής», αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.