ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει, αλλά με μειωμένο μπάτζετ ο Αλαφούζος

Στο προσκήνιο οι επόμενες κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, η νέα συνάντηση με Λυμπερόπουλο - Ουζουνίδη.

Συνεχίζει, αλλά με μειωμένο μπάτζετ ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο, πραγματοποιώντας ωστόσο προσπάθειες για την εύρεση του διαδόχου του στο «τιμόνι» του συλλόγου.

Παρά την επιθυμία του, ο Αλαφούζος δεν προτίθεται να αφήσει την ομάδα, όσο δεν βρίσκεται στον «ορίζοντα» κάποιος επενδυτής και σύμφωνα με την «Πράσινη» ο ίδιος θα συνεχίσει να διοικεί τον σύλλογο, διαθέτοντας ωστόσο περιορισμένο μπάτζετ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, για να διασαφηνιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν το ακριβές μέγεθος του μπάτζετ και να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.